Side 1 av 1

Får ikke til sletting av annonse!

InnleggSkrevet: 11 Nov 2011
570

Kommer inn på egen annonse med ti siffers passord. Men tro ikke at jeg klarer å slette ved å trykke på "slett annonse". Får bare en feilmelding. Hva skal jef gjøre? Ellers er det jo ikke noe nytt at denne nettsiden ikke virker/virker som forventet. Dessverre.Avsender av passord på E-post er Metronet. Hadde foretrukket at det var BMWCCN (altså ta bort ordet Metronet).
Re:Får ikke til sletting av annonse!

InnleggSkrevet: 12 Nov 2011
10622

Hvilken annonse skal slettes?
Re:Får ikke til sletting av annonse!

InnleggSkrevet: 13 Nov 2011
570

Skulle gjerne visst hvorfor jeg ikke kunne få slettet annonsen og når denne funksjonaliteten forventes å virke. Annonse er for BMW 518i 86-modell i mitt navn.Jeg kunne heller ikke endre selv fra medlemsnummer til eget navn/nick. Skal det være slik?Hva med hvem som sender E-post? Vil foretrekke at det er BMW CCN som sender E-post og ikke drifter av våre internettsider (Metronet). Så vidt jeg vet er det BMW CCN som er eier av nettstedet. Metronet er bare en underleverandør som har ingen relevans for oss medlemmer.
Re:Får ikke til sletting av annonse!

InnleggSkrevet: 13 Nov 2011
Vegard Brattli

Jeg får til å slette mine annonser, så dette synes jeg er rart. Hva slags feilmelding får du?At man ikke kan endre sitt eget nick er forklart flere ganger. Det er et problem som det jobbes med.Eposter fra metronet burde endres, det er jeg enig med deg i. Eposter fra nettsiden burde komme fra bmw ccn, ikke metronet. Jeg skal se på dette.
Re:Får ikke til sletting av annonse!

InnleggSkrevet: 14 Nov 2011
570

Takk for svar Vegard og takk for imøtekommenhet mht hvem som sender E-poster. Det med nick/navn var bare et eksempel fra min side på ting som ikke virker og jeg setter pris på at både du og president Jon Ekerhovd forøker å rette opp for svakheter på dette nettstedet.
Re:Får ikke til sletting av annonse!

InnleggSkrevet: 14 Nov 2011
570

Feilmeldinge husker jeg ikke akkurat. Det var noe med at systemet ikke kunne gjennomføre "kommandoen" "slett annonse". Jeg var altså inne på min annonse da jeg prøvde dette. Og med en dags mellomrom prøvde jeg en gang til og med samme feilmelding.
Re:Får ikke til sletting av annonse!

InnleggSkrevet: 15 Nov 2011
570

Prøvde å slette annonsen enda en gang og fikk følgende feilmelding: Ett problem har oppstått. Kan ikke fortsette jobbenLegg merke til at det står ett og ikke to eller tre problem! Legger også merke til at nettansvarlig forsatt er usikker på om dette er en norsk eller engelsk nettside (EDIT DELETE SVAR, RSS feed for dette temaet, Tagger etc. etc. Og ikke minst E-post jeg fikk fra Metronet om passord for sletting av annonse (salig blanding av norsk og engelsk, mest egensk). Er vi en amerikansk delstat? Påvirket av TV3 og TV-Norge (am.serie, am.serie,am.serie, am.serie .......)?Hele dette nettstedet er tragisk og jeg sier det nå når det har gått såpass mange måneder.
Re:Får ikke til sletting av annonse!

InnleggSkrevet: 16 Nov 2011
Vegard Brattli

Jeg klarer ikke finne annonsen din Ketill. Har du fått sletta den eller?Gud vet at dette nettstedet har fått sin del kritikk (fra meg også, ikke småtterier heller), og mye er på sin plass, men nå som jeg har en liten fot innenfor og ser hvordan det henger i hop skjønner jeg litt mer. Det har vært et forferdelig kapittel og som du påpeker er det fortsatt ting å ta tak i, men jeg kan love deg at det skjer faktisk ting. Folk jobber med dette. Jeg vet det har vært sakt i evigheter nå, men det er faktisk sant. Det går sakte, men det går fremover.
Re:Får ikke til sletting av annonse!

InnleggSkrevet: 16 Nov 2011
Ove Kvam

Jeg tror det kunne være smart å trekke frem konkrete eksempler på ting som blir gjort, og skrive det et sted medlemmene kan se det. Det var jo en egen tråd med ekstremt mange feil som ble påpekt, og det har fremdeles ikke kommet noe tilbakemelding på om at noe har blitt fikset. Tror folk gikk lei av å rapportere feil siden det tilsynelatende bare forsvant i et sort hull. Vi vet ikke en gang om noen gadd lese tråden.Det var riktignok en melding om at Metronet hadde et "pitstop" der de skulle fikse ting som var nevnt i tråden frem til en gitt dato, men det har ikke stått noe om resultatene av dette. Har noe blitt utbedret?
Re:Får ikke til sletting av annonse!

InnleggSkrevet: 16 Nov 2011
Vegard Brattli

Godt poeng Ove. Jeg kan vel fortelle at så godt som alle feil er notert på en liste og videresendt metronet og de jobber med å utbedre dette. Mye småting er rettet opp, men større problemer gjenstår som f.eks dette med nick og at man sender pm til flere enn man skal. Her er det viktig å skille mellom feilretting og nyutvikling, da sistnevnte koster penger.Hva som skjer videre når de er ferdig kommer jeg garantert å opplyse om.