Side 1 av 1

Hvor ble det av……..

InnleggSkrevet: 07 Nov 2012
4627
....tråden som omhandlet det gamle forumet. Var det noen som sa noe som ikke samsvarte med styret, eller de med lavt medlemsnr sin ideologi, å derfor tredde bare diktatoren inn, og slettet det? Fatter dere ikke snart hvorfor dere ikke får nye yngre medlemmer, når dere ikke er åpne for nytenking.

 

Re:Hvor ble det av........

InnleggSkrevet: 07 Nov 2012
Jås

Den er snakka om i spørsmåltråden til styret. Ser ut som den er sletta ja...
Re:Hvor ble det av........

InnleggSkrevet: 07 Nov 2012
Frode Sundseth

Jeg vil ikke spekulere i årsaken til at tråden er slettet men jeg tror ikke at det er på grunn av det som Tommy nevner. Det som er uheldig med slettingen er at feilaktige rykter og spekulasjoner oppstår.
Re:Hvor ble det av........

InnleggSkrevet: 07 Nov 2012
Ove Kvam

For å sitere fra en annen tråd:Angående tråden " Er det mulig å finne frem det gamle forumet"Etter at temaet om det gamle forumet, dreide seg inn på andre temaer som til slutt ble en amper stemning av, mellom et par karer:) har undertegnde og Ove vurdert å slette hele tråden. Den ble for dum, ingen vinner på dette. Mange følelser ute å svinger i klubben, inge tvil om det, og det er mange forskjellige syn på klubben i dag, MEN TVIL IKKE - vi skal satse på ungdommen, det er vår intensjon fremover.Vi håper at medlemmer og andre som har lest nevnte tråd, er forståelsesfull og tenker på det beste for klubben i fremtiden. Vi er et nytt styre, med nye medlemmer som har vært i styret i kun 5-6 måneder. Det er vanskelig å ta stafettpinnen videre etter mange forskjellige avbrutte styresammensetninger i de siste årene.


Vi forsøker virkelig å få klubben på rett spor, og det er mange i styret som nå for tiden er hårsåre for kritikk, selv om det kan oppfattes som konstruktivt av medlemmer, så fortjener styret arbeidsro og tillitt til å fortsette å drive klubben i riktig retning.Klubben trenger postitive omtaler og ikke negative. Om forumdeltakere er innom diverse forum(Bimmers etc.) hvor det skrives negativt om klubben, så synes vi denne kritikken bør kunne styres unna vårt eget forum.Vi er åpen for kritikk, men ta det opp direkte med styret, vi svarer på kort tid(selv om noen tror noe annet). []Freude am fahren.Mvh


Robert Nilsskog


VisePresident


BMW Car Club Norway