Hopp til innholdet

Nordland

Nordlandsklubben ble offisielt stiftet 1. januar 1995. Initiativtakere var Robert Nilsskog og Frode Johansen fra Mo i Rana, som også ble klubbens Leder/e da den ble stiftet.

Alle som er medlemmer av BMW Car Club Norway og med fast bopel i Nordland fylke blir automatisk medlem i Nordlandsklubben. Da klubben ble stiftet var det bare ca. 20 medlemmer i Nordland, i dag er vi ca. 130 medlemmer.

Vårt hovedformål er å sympatisere for det kraftige bilmerke BMW. Videre å formidle kunnskaper, erfaringer og informasjoner til alle medlemmene, samt å holde en sosial profil gjennom treff og arrangementer. Av treff som vi arrangerer er det alt fra Vårtreff på 1. mai i Mo i Rana (sammen med andre klubber og MC’er fra Helgelandsregionen). Høsttreff i Sandnessjøen med bilslalåm og rebusløp, om har blitt en fast tradisjon hvert år.

I tillegg er vi så heldig å ha Skandinavias største og mest moderne motorsport anlegg i fylket, Arctic Circle Raceway (ACR). Vi benytter denne banen stort sett hvert år til BMW-treff, hvor banekjøring, ferdighetskjøring og bilutstilling har vært på programmet.

Med andre ord – en aktiv klubb. Klubbens styre har for øvrig hovedsete i Mo i Rana.

Følg med på nettsiden her og facebook.com/bmwccnn for siste nytt!

Kontakt

BMW CCN Nordland
Oddvar Pettersen
Tlf: 970 44 000
e-post: nordland@bmwccn.no
facebook: facebook.com/bmwccnn

Styret

Leder: Oddvar Pettersen
Nestleder: Robert Nilsskog
Kasserer: Stine Hagfors Skonseng
Styremedlem 1: Bård-Arne Martinsen
Styremedlem 2: Bjørn-Einar Langfjell Høgli
Styremedlem 3: Tor Arne Hæg
Styremedlem 4: Egil Kolstad
Styremedlem 5: Ronny A. Karlsen                      Styremedlem 6: Jonny Øverheim