Hopp til innholdet

Om oss

Starten

Klubben ble etablert 17. oktober 1985 av Arne J. Filtvedt som en uavhengig organisasjon for BMW-eiere og -entusiaster.

Klubbens formål er: Å organisere eiere og sympatisører av BMW-biler (fra 3 hjul og mer). Utvikle og aktivisere BMWs eget begrep: “Freude am Fahren” i nyttemessige, sportslige og sosiale forhold. Uansett alder eller «stand» på deg eller ditt kjøretøy, du er hjertelig velkommen i klubben. Vi ønsker å tilby deg og din familie et variert tilbud, slik at dere kan være med og dyrke deres interesser som kan knyttes til BMW-familien.

Generalforsamlingen er Hovedklubbens øverste organ. Her velges Hovedstyret som utgjør klubbens daglige ledelse. Alle tillitsvalgte personer utfører sitt engasjement for klubben på frivillig ulønnet basis. I tillegg har vi for tiden 11 distriktsklubber som dekker store deler av landet. Disse ledes av lokalt valgte styrer og har årlig en rekke egne lokale og varierte arrangementer. I BMW Car Club Norway finner du også undergrupper for Classic og Racing.

Disse er landsomfattende grupper med egne aktiviteter.

BMW Car Club Norway er eneste BMW klubb for biler som er godkjent i Norge og støttes av BMW Norge AS og BMW AG i München. BMW Norge AS er p.t. også klubbens hovedsponsor. Nasjonale BMW klubber er i tillegg organisert i internasjonale sammenslutninger. Vår klubb er medlem i BMW Clubs European Federation (www.bcef.eu) som organiserer alle nordiske og britiske BMW bil- og motorsykkelklubber. BMW CEF er medlem i BMW Clubs International Council (www.bmw-clubs-international.com) som samlet teller over 130.000 BMW entusiaster over hele verden. Vi er også medlem i Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber (www.lmk.no).

Klubbens virkeområder

Vi i BMW Car Club Norway ønsker oss en aktiv medlemsmasse som slutter opp om klubbens arrangementer. Alle er velkomne, uansett interesseretninger. Klubbens virksomhet omfatter et bredt spekter av aktiviteter som klubbkvelder, garasjetreff, sportsarrangementer, sosiale, nasjonale og internasjonale treff, informasjonsarrangementer, klubblad, rabattordninger, forsikringsavtaler og andre medlemsfordeler. Vi samarbeider aktivt med BMW forhandlere over hele landet. Det meste av dette er allerede godt innarbeidet, mens nye arrangementer er under forberedelse og utvikling.

Vi søker alltid personer med nye ideer som kan bidra til å øke entusiasmen og gjøre klubben ennå mer attraktiv for medlemmene våre. Dersom du ønsker å bidra med ideer eller å delta i driften av noen av klubbene, ta kontakt med klubbledelsen. Adresser og kontaktinformasjon finner du på hjemmesidene eller her i klubbladet Fahrfreude.
Klubbens nettsider (www.bmwccn.no) utvikles stadig. Her kan du følge eller delta i diskusjoner og meningsutvekslinger, skaffe deg informasjon og tips. Her finner du også informasjon om aktuelle arrangementer i Hovedklubben, Distriktsklubbene og i Undergruppene. I tillegg er vi aktive på Facebook, der legges alle arrangementer med mer.

ORGANISERING

Organisere og legge til rette for eiere og sympatisører av alle typer BMW-biler (fra 3 hjul og mer)

FREUDE AM FAHREN

Utvikle og aktivisere BMWs eget begrep: “Freude am Fahren” i nyttemessige, sportslige og sosiale forhold

EN KLUBB FOR ALLE

Uansett alder eller «stand» på deg eller ditt kjøretøy, du er hjertelig velkommen i klubben – både du og din familie.