Hopp til innholdet

Rogaland

På våre nettsider kan du holde deg oppdatert på hva som skjer, titte litt på bilder av treff som har vært, og ikke minst melde deg inn i klubben dersom du ikke allerede er medlem.

Som medlem av BMW CCN er du automatisk medlem av BMW CCN Rogaland, dersom du har registrert bosted i fylket.

Om Rogaland

BMW CCN Rogaland er den eldste distriktsklubben i BMW Car Club Norway. Allerede den 1. juni 1982 ble det stiftet en klubb med navnet BMW Touring Club i Stavanger. 13 entusiaster med Thorleif Nilsen i spissen ønsket å dyrke sin felles interesse for BMW. Denne klubben ble etterhvert til BMW CCN Rogaland som ved utgangen av 2015 talte over 240 medlemmer

Vi har faste klubbmøter første onsdag i måneden kl. 19.00 på bilmuseet til Gammelbilens Venner på Særheim (Postvegen 212, 4353 Klepp Stasjon). Men vi prøver også å legge opp til å besøke bedrifter, garasjer, museer ol. Møtene pleier å være meget uformelle og sosiale, og mellom 10 og 30 medlemmer stiller vanligvis opp. Det foregår en utstrakt utveksling både av deler og kunnskap på møtene. Interessen er stor både for eldre og nyere BMW-modeller, og fordelingen mellom disse er ganske jevn.

For å sparke i gang sommersesongen, pleier vi hvert år å delta på Entuiasttreffet på Jærhagen 1. Mai. Ellers utover året prøver vi å legge opp til en varierende sesong med både utstillinger og kjøreturer og klubbmøter i lokalet. Det er forholdsvis stor interesse for banekjøring i klubben, noe som også medfører at lokale medlemmer er fast inventar på BMW CCN sine arrangementer på de årlige Banedagene som arrangeres på Rudskogen og Våler. Noen er sogar å finne på treffene i Sverige og det årlige kjørekurset på Nürburgrings Nordschleife. Ellers har vi fast Concours d’Elegance og E28-treff i E28-løå hvert år. Se terminlisten for mere detaljert info.

På vår facebookside http://www.facebook.com/bmwccnr legges det ut både invitasjoner til møter og treff samt bilder av det som blir gjennomført. Vi har også en Instagramkonto som kan være kjekk å følge: @bmwccn_rogaland

Bor du i Rogaland og er interessert i BMW? Stikk innom på våre klubbmøter eller banetreff!

Kontakt

BMW CCN Rogaland
Bjørn Tønnesen
Tlf: 930 91 885
e-post: rogaland@bmwccn.no
facebook: facebook.com/bmwccnr

Styret

Formann:
Bjørn Tønnesen

Kasserer:
Bjørn Helge Ervik

Styremedlem:
Bjørn Tore Bjørnsen

Styremedlem:
Bjørn Ofstad

Styremedlem:
Tine Jeanette Eide

Styremedlem Nordfylket:
Jan Helge Omdahl